Beste Deals in België en Nederland Vragen of opmerkingen?

Disclaimer

Aansprakelijkheid zoekalles.be

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op consumenten die zoekalles.be gebruiken. Door gebruik te maken van de zoekalles.be website gaat de consument akkoord met de onderstaande voorwaarden, kennisgevingen en bepalingen. zoekalles.be behoudt zich het recht voor om de voorwaarden op ieder moment aan te passen. Het is de verantwoordelijkheid van de consument om regelmatig de voorwaarden te lezen. De onderstaande overeenkomst bevat enkele afwijzingen van aansprakelijkheid.

Online aankopen via zoekalles.be

zoekalles.be verkoopt zelf géén producten, de organisatie beperkt zich tot het weergeven van webshops met de bijbehorende producten. Wanneer een consument heeft besloten om tot een online aankoop over te gaan, bestelt de consument deze direct bij de betreffende shop.

Thuiswinkelwaarborg

Verschillende webwinkels zijn gekenmerkt met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, dat door de brancheorganisatie Thuiswinkel.org is verstrekt. Dit keurmerk geeft aan dat een webwinkel aan bepaalde voorwaarden voldoet, het geeft echter nooit de garantie dat de uitvoering van een bestelling perfect verloopt.

Foutieve informatie

zoekalles.be toont producten van verschillende webshops. Wanneer er veranderingen plaatsvinden bij de webshops, zoals product- of prijswijzigingen, kan het voorkomen dat deze webshops dit niet tijdig doorgeven aan zoekalles.be. zoekalles.be houdt de wijzigingen van de webshops zo goed mogelijk bij.

Conflicten

zoekalles.be zal zo goed als in het vermogen ligt, trachten om eventuele problemen die voortkomen uit de dienstverlening op te lossen.

Intellectuele eigendomsrechten

De Belgische wetgeving is van toepassing op deze website. Alle tekst- en beeldinformatie op de zoekalles.be site is auteursrechtelijk beschermd. Het auteursrecht van deze site berust bij zoekalles.be. De website van zoekalles.be is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik en mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden, zonder schriftelijke toestemming van zoekalles.be. De website van zoekalles.be mag op geen enkele onrechtmatige manier gebruikt worden of gebruikt worden op een manier die schade kan toebrengen aan zoekalles.be, zulks ter beoordeling van zoekalles.be.

Zoekalles en koop online
Logo
Shopping cart